Sinds vele jaren verzorgt Dasagroup de landelijke acties voor Oranjefonds. Elk jaar organiseert Oranjefonds de ‘Nationale Burendag’ en ‘NL Doet’.

Deze actiedagen worden opgeluisterd met mooie pakketten die de vrijwilligers helpen bij het feestelijk aankleden van de plaatselijke festiviteit. Zo’n pakket bestaat uit een custom-made doosverpakking, spandoeken, vlaggenlijnen, custom-made koffiebekertjes en afhankelijk van de actie en actualiteit nog meerdere artikelen. Dit jaar zit er daarom een meetlint van 1.5 meter in het pakket voor de vereiste ‘social distance’.

Oranjefonds 2 | Dasa Group

Dasa verzorgt voor deze actiedagen het gehele project en produceert en distribueert de pakketten. Ook nu weer staat ons bedrijf weer vol met pallets met gereed staande pakketten. Klaar om te worden verzonden naar de vrijwilligers.