DASA TECH

Naast het produceren van gedrukte communicatie zijn er veelal aanpalende diensten en de inzet van gespecialiseerde technologie nodig om het totale proces goed te ondersteunen.

In het huidige tijdperk van snelle veranderingen en nieuwe technologieën wordt de behoefte aan digitaliseren en automatiseren steeds groter. Ook de toenemende beheersing en eisen aan privacybescherming vraagt onze toenemende aandacht. Dasa Tech biedt u de juiste en specifieke dienstverlening. Maar ook de noodzakelijke hard- en software. Om deze processen optimaal te laten verlopen bieden wij oplossingen aan om mensen te helpen hun eigen unieke elektronische identiteit te creëren. Ontwikkeld met een eigen softwareplatform en met behulp van technologieën om vingerafdrukken, gezichten, irissen en (smart) cards te herkennen. Wij werken met de beste partners in zowel Nederland als (ver) daarbuiten. En ieder is specialist op zijn of haar vakgebied.

Neem contact op met Dasa Tech
Dasa Tech logo | Dasa Group

DASA TECH

Naast het produceren van gedrukte communicatie zijn er veelal aanpalende diensten en de inzet van gespecialiseerde technologie nodig om het totale proces goed te ondersteunen.

In het huidige tijdperk van snelle veranderingen en nieuwe technologieën wordt de behoefte aan digitaliseren en automatiseren steeds groter. Ook de toenemende beheersing en eisen aan privacybescherming vraagt onze toenemende aandacht. Dasa Tech biedt u de juiste en specifieke dienstverlening, maar ook de noodzakelijke hard- en software. Om deze processen optimaal te laten verlopen bieden wij oplossingen aan om mensen te helpen hun eigen unieke elektronische identiteit te creëren. Ontwikkeld met een eigen softwareplatform en met behulp van technologieën om vingerafdrukken, gezichten, irissen en (smart) cards te herkennen. Wij werken met de beste partners in zowel Nederland als (ver) daarbuiten. En ieder is specialist op zijn of haar vakgebied.

Neem contact op met Dasa Tech

VERKIEZINGEN

Dasa Tech werkte o.a. voor diverse overheden. Voor de verkiezingen in Nigeria, waar Dasagroup het drukwerk van de diverse stembiljetten heeft verzorgd, was er ook behoefte aan aanvullende  dienstverlening voor de  verwerking van de verkiezingen. Beveiliging is hier natuurlijk heel belangrijk. Wij hebben hierin een adviserende en coördinerende rol gespeeld.

Dasagroup heeft een netwerk van relaties en expertise opgebouwd waarmee toonaangevende en wereldwijd biometrische identiteitsoplossingen geleverd kunnen worden:

  • Juridische en burgerlijke identiteit

  • Gezondheids ID en sociale veiligheid

  • Verkiezingsprogramma’s

  • Publieke veiligheid

  • Immigratie en grenscontrole

  • Financiële inclusie

Biometrie | Dasa Group
Nigeria Elections | Dasa Group

CONTACT – DASA TECH