DASA PARTNERS

Royal Joh. Enschede | Dasa Group

Koninklijke Joh. Enschedé begon als een kleine boekdrukker in 1703 en groeide uit tot een groot bedrijf in Haarlem. Koninklijke Joh. Enschedé is internationaal bekend om haar aantrekkelijke bankbiljetten en postzegels. Met bijzondere aandacht voor details, technische expertise en kwaliteit is Koninklijke Joh. Enschedé specialist voor bijzonder, veilig en zeer betrouwbaar drukwerk en beveiligingsoplossingen.

Koninklijke Joh. Enschedé ondersteunt producten voor financiële transacties, geldequivalenten en gecertificeerde producten zoals visa, belastingetiketten, postzegels, diploma’s, certificaten, alsmede producten voor de bescherming van merkproducten (brand protection). Gesterkt door onze expertise op het gebied van veiligheidsdrukwerk van wereldklasse, bieden wij oplossingen voor fraude- en vervalsingsbestrijding die zijn toegesneden op de specifieke wensen van onze klanten.

HSB Identification BV | Dasa Group

HSB Identification BV (HSB) helpt mensen om hun eigen unieke identiteit te creëren. Zij innoveren en leveren elektronische identificatieoplossingen. Met hun producten en diensten voorkomen zij identiteitsfraude. En met deze hulp kunnen mensen over de hele wereld zich identificeren, grenzen overschrijden, stemmen en gebruik maken van de gezondheidszorg.

HSB IDENTIFICATIE: BEWEZEN IDENTITEIT

HSB identification BV is een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten voor grootschalige biometrische identiteitsoplossingen. Zij groeien in het hart van een nieuw tijdperk waarin digitale identiteiten worden uitgegeven aan grote bevolkingsgroepen. De oplossingen worden gecreëerd met hun eigen softwareplatform dat gebruik maakt van technologieën om vingerafdrukken, gezichten, irissen en (smart)cards te herkennen.

Typische projectleveringen omvatten hardware en software voor biometrische registratiekits, (mobiele) verificatiestations en/of een infrastructuur voor biometrische matching en de-duplicatie (AFIS).

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven heeft het bedrijf bewezen te voldoen aan de eisen van de klant voor de inzet en het onderhoud van grootschalige contracten. In al deze projecten hebben zij miljoenen mensen in landen over de hele wereld geregistreerd, geïdentificeerd en geverifieerd.

De belangrijkste klanten zijn overheidsinstellingen en NGO’s. Het hoofdkantoor van HSB identificatie is gevestigd in Nederland.

NEEM CONTACT OP MET DASA