DASA GROUP

De afgelopen decennia is met name de grafische markt ingrijpend veranderd. Eind jaren tachtig werden nog vele guldens gestoken in de almaar groeiende sector. Maar door toenemende digitalisering en opgedane kennis van marketing data zijn de drukwerkvolumes sterk afgenomen.

Ecologische effecten en digitalisering

Mede door de druk op ecologische effecten zijn ook de reclamefolders inmiddels steeds meer in digitale vorm beschikbaar. Dat maakt dat op alle fronten anders tegen ons werk aangekeken moet worden. Ten eerste zullen minder jongeren kiezen voor het drukkersvak, ten tweede wordt gedrukte communicatie complexer door de multi-channel benadering. Dat vraagt dus om meer flexibiliteit van onze branche en daarmee dus ook van ons bedrijf.

CONTACT

DASA GROUP

De afgelopen decennia is met name de grafische markt ingrijpend veranderd. Eind jaren tachtig werden nog vele guldens gestoken in de almaar groeiende sector. Door toenemende digitalisering en opgedane kennis van marketing data zijn de drukwerkvolumes sterk afgenomen. Mede door de druk op ecologische effecten zijn ook de reclamefolders inmiddels steeds meer in digitale vorm beschikbaar. Dat maakt dat op alle fronten anders tegen ons werk aangekeken moet worden. Ten eerste zullen minder jongeren kiezen voor het drukkersvak, ten tweede wordt gedrukte communicatie complexer door de multi-channel benadering. Dat vraagt dus om meer flexibiliteit van onze branche en dus van ons bedrijf.

CONTACT

Om al deze ontwikkelingen goed in te vullen hebben wij Dasa Group een prominente positie gegeven binnen onze bedrijfsvoering. Hiermee is het veel duidelijker dat naast het reguliere drukwerk vanuit onze drukkerij Profix, ook andere aanpalende producten en diensten via Dasa Group kunnen worden betrokken.

Dat maakt Dasa Group een ultieme ‘one stop shopping organisatie’. Ons team staat voor u klaar om de meest complexe communicatie projecten op te pakken, zowel in Nederland als ook ver daarbuiten.

Op deze website treft u heldere informatie aan over de mogelijkheden. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Die willen u graag verder helpen!

Dasa Services

DASA MEDIA

Lees meer >

DASA SECURITY PRINTING

Lees meer >

DASA FOOD

Lees meer >

DASA TECH

Lees meer >

DASA SOLUTIONS

Lees meer >

DASA CONSULTANCY

Lees meer >