DASA MEDIA

Het kloppend hart van de DASA Group is ons team van DASA Media. Hier gebeurt alles op het gebied van grafische producties voor elke vorm van Marketing Communicatie. Onze eigen drukkerij is al vele jaren actief en heeft een schat aan mogelijkheden en ervaring die u bijstaat in uw eigen marketing communicatie of de inzet van beveiligde en gepersonaliseerde documenten. Vanzelfsprekend is dit team toegerust om u bij al uw uitdagingen te voorzien van uitstekende adviezen, ideeën, producten en begeleiding. Wat voor onze drukkerij technisch niet mogelijk is of economisch onhaalbaar is verzorgen wij voor u met onze keur aan partners in binnen- en buitenland. Om kort te gaan: u vraagt, wij draaien!

Neem contact op met Dasa Media
Dasa Media logo | Dasa Group

DASA MEDIA

Het kloppend hart van de DASA Group is ons team van DASA Media. Hier gebeurt alles op het gebied van grafische producties voor elke vorm van Marketing Communicatie. Onze eigen drukkerij is al vele jaren actief en heeft een schat aan mogelijkheden en ervaring die u bijstaat in uw eigen marketing communicatie. Maar ook de inzet van beveiligde en gepersonaliseerde documenten. Vanzelfsprekend is dit team toegerust om u bij al uw uitdagingen te voorzien van uitstekende adviezen, ideeën, producten en begeleiding. Wat voor onze drukkerij technisch niet mogelijk of economisch onhaalbaar is verzorgen wij voor u met onze keur aan partners in binnen- en buitenland. Om kort te gaan: u vraagt, wij draaien!

Neem contact op met Dasa Media

DIRECT MAIL DIENSTVERLENING

Naast de inmiddels ingeburgerde digitale communicatie is het onze overtuiging dat Fysieke Direct Mail (gedrukte mailings) als vanouds goed scoren. De conversie en respons is nog steeds hoog vergeleken met online communicatie. Wij zijn één van de eersten in Nederland die zich hebben bekwaamd in Direct Mail. Dat ligt ook aan ons machinepark die daar uitermate geschikt voor is. De leden van het team zijn ook hierin specialisten die u optimaal kunnen adviseren en helpen bij uw Direct Mail campagnes. Van concept tot aan de deurmat, wij weten van de hoed en de rand.

Mailbox | Dasa Group

ONZE EIGEN HUISDRUKKERIJ IN HEERHUGOWAARD

Profix Logo | Dasa Group

Vele tientallen jaren is onze drukkerij een begrip in Nederland en inmiddels ook in vele Afrikaanse landen. Profix Benelux BV is gespecialiseerd in smalbaan offset rotatie en heeft daarvoor beschikking over drukpersen en diverse afwerkingsmachines. We kunnen met onze machines drukwerk tot aan 8 kleuren in 1 drukgang produceren. Omdat wij tevens in het bezit zijn van een D- en S-contract zijn we bevoegd voor het produceren en personaliseren van acceptgiro’s. Bovendien hebben onze drukkers vele jaren ervaring en zijn uitermate goede vakmensen die prachtig drukwerk afleveren.

Drukwerk | Dasa Group

DRUKKEN EN PERSONALISEREN

Al naar gelang de wensen kunnen we de persen voor uw opdracht uitrusten met inkjet personalisatie-koppen die tot 600 dpi resolutie inline kunnen printen. Deze mogelijkheid biedt u de kans om inline het drukwerk te voorzien van persoonsgegevens of variabele coderingen (EAN/QR codes). Vooral voor logistieke documenten is dit een veel gebruikte techniek.

De drukpersen zijn tenslotte ook uitgerust voor inline perforaties. Hierdoor kunnen antwoordkaarten, acceptgiro’s of andere couponproducten reeds bij het drukken worden aangebracht.

Kleurenwaaier | Dasa Group

GRAFISCHE AFWERKING EN SPECIALISMEN

Wij zijn uniek in Nederland vanwege onze uitgebreide rotatieve afwerkingsmogelijkheden. Onze drukkerij huisvest een keur aan machines die de meest uiteenlopende producten kunnen vervaardigen. De gedrukte rollen voorzien wij o.a. van foliezegels (Hologrammen), uitliftpassen, (geïntegreerde) zelfklevende etiketten, sets tot en met zes vel, allemaal uniek te personaliseren en uiteraard folders die we kunnen vouwen en snijden tot vrijwel elk gangbaar formaat.

CONTACT – DASA MEDIA